OM OSS

SÄLLMA är affärskonsulter med 35 års erfarenhet. Det gör oss till något unikt i en bransch full av dagsländor och kortvariga trender.

Vi får saker att hända

Vi värnar om din integritet

I och med att du ansöker till oss använder vi dina personuppgifter för att matcha relevanta jobb-annonser. Detta görs i samband med EU-regler och GDPR-policy.

Du kan läsa om detta på knappen nedan.

VI KAN REKRYTERING & BEMANNING

Vi som jobbar på Sällma är alla erfarna inom många olika områden. När vi rekryterar personal eller bemannar samarbetar vi för att ge våra uppdragsgivare den bästa tänkbara servicen. Några av oss är certifierade inom de bästa testverktygen. Några är specialiserade på ledarskapsfrågor och andra inom säljutveckling samt kundservice. Innan vi tillsätter personal kan vi testa dem och förbereda dem för det jobb de skall utföra. Det kan vara allt från en introduktion i ledarskap, presentationer, telefonbehandling och kundmottagande. Detta skapar en bra och trygg förutsättning för vår personal att lyckas på det nya arbetet.

HITTA RÄTT MEDARBETARE

Vi presenterar aldrig en konsult som vi inte tror klarar det uppdrag konsulten skall genomföra.

Oftast får uppdragsgivaren välja bland några kandidater då personkemin är viktig i slutändan.

Vi hjälper våra uppdragsgivare genom hela processen.

 

VÅR VÄRDEGRUND

Vår filosofi är enkel. Genom att ge människor rätt förutsättningar, rätt coachning och mycket positiv feedback får vi människor att växa.

Vi är ett värderingsstyrt företag som värnar om individen oavsett etnicitet och läggning.

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen

I Sällma är vi engagerade entreprenörer med spetskompetens i samverkan